کل نماهای صفحه

۱۳۹۱ آذر ۷, سه‌شنبه

شصت وهفتمین جلسه کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل امروز در مقر سازمان ملل در نیویورک برگزار شد و  کشورهای حاضر نظرات خود در خصوص پیش نویس قطعنامه که دولت کانادا ارائه و مورد حمایت ۴۲ کشور بود را بیان کردند و در پایان این پیش نویس با ۸۳ رای مثبت، ۳۱ رای منفی و ۶۸ رای ممتنع به تصویب رسید. سال گذشته این قطعنامه ۸۶ مثبت را به همراه داشت و ۳۲ رای منفی و ۵۹ رای ممتنع.
در ابتدای جلسه نماینده کشورکانادا به انتقاد از وضعیت حقوق بشر در ایران به خصوص وضعیت زندانیان سیاسی و اعدام های فزآینده پرداخت وگفت ۴۲ کشور از این قطعنامه برای در صحن علنی گذاشتن حمایت کردند.
فدراسیون بین المللی جامعه‌های حقوق بشر  و جامعه دفاع از حقوق بشر در ایران و برخی از موارد ذکر شده در پیش‌نویس قطع‌نامه عبارتند از:
ـ کوتاهی در رعایت موازین قانونی دادرسی؛ استفاده گسترده از شکنجه و رفتارها و مجازات‌های ظالمانه، غیرانسانی یا تحقیرآمیز دیگر، از جمله برای گرفتن اعتراف دروغ؛
ـ محدودیت بیشتر آزادی بیان و تشکل، مثل سانسور شدید روزنامه ها و بستن آنها؛ فیلتر کردن وب‌سایت‌های اینترنتی؛ آزار و تعقیب مدافعان حقوق بشر و از جمله فعالان سندیکایی؛
ـ مواد متعدد قانون تازه مجازات اسلامی، شامل گسترده تر شدن طیف جرایم مبهم و مستوجب اعدام، ناقض حقوق بین المللی بشر هستند، ؛
ـ نابرابری جنسیتی و خشونت علیه زنان، از جمله مقررات تازه که زنان را از تحصیل در تعدادی از رشته‌های دانشگاهی محروم می کنند؛
ـ تبعیض پیوسته علیه اقلیت های قومی و دینی؛
ـ سرکوب مدافعان حقوق بشر و به طور مشخص محکومیت های شدید اعضای کانون مدافعان حقوق بشر به زندان؛
ـ رویه به شدت ناعادلانه و تبعیض آمیز بررسی صلاحیت‌ها در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری.
قطع‌نامه مذکور در جلسه عمومی ماه دسامبر به رای گذاشته خواهد شد. پیش‌بینی می‌شود که قطع‌نامه مذکور در جلسه مجموع عمومی با رای بالایی تصویب شود.

۱۳۹۱ آذر ۴, شنبه

دروغهای استبداد دینی عاشورای ۸۸ وواقعیتها


مستند تهیه شده، گوشه های از واقعیت های عاشورای ۸۸ را به نمایش می گذارد تا ملات کاخ دروغی که صدا و سیما برپا کرده بود، هرچه بیشتر زائل شود. این فیلم را ببینید و فایل آن را پس از دریافت، برای دوستان و آشنایان خود نیز بلوتوث کنید.

بازداشت اجباری،اعتراف اجباری،شکنجه اجباری،......وبالاخررضایت اجباری

یک منبع نزدیک به خانواده ستار بهشتی به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت علیرغم قول پیگیری مسوولان برای معرفی افرادی که در جریان بازجویی این وب لاگ نویس موجب مرگ او شده اند، چند روز پس از دفن ستار ماموران امنیتی مادر او را به دفترخانه‌ای برده‌اند و از آنها رضایت کتبی گرفته‌اند. وی به کمپین گفت: «می‌خواهند بازجویان را با این کار و همچنین اعلامیه پزشکی قانونی از مجازات رهایی بخشند.»

http://www.iran-emrooz.net/index.php/news1/42197/

۱۳۹۱ آبان ۳۰, سه‌شنبه

گروگانگیری دیگر اطلاعات ایران

بهمن قبادی کارگردان شهیرایرانی فیلم های «زمانی برای مستی اسب‌ها» و «لاک‌پشت ها هم پرواز می کنند» به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت که برادرش از تاریخ ۱۴ آبان دستگیر شده است و علیرغم اینکه از بیمارهای مختلف رنج می برد خانواده اش هیچ اطلاعی از وضعیت او ندارند. او از مسوولین ایران خواست که سلامت او را در بازداشت تضمین کنند و اجازه بدهند که با خانواده تماس بگیرد و از حقوق اولیه انسانی و قانونی خود از جمله دسترسی به وکیل برخوردار باشد.
http://persian.iranhumanrights.org/1391/08/behrouz_ghobadi/

۱۳۹۱ آبان ۲۲, دوشنبه

بازهم مصلحت جان گرفت


مادر ستار گفت که از خدا گرفتم و به خدا پس دادم. این جمله را از مادر بزرگ ها در هنگام مصیبت شنیده ایم این اعتقاد مذهبی که آرامش بخش درد جانکاه از دست دادن فرزنداست . خاله  داغ جوان دیده ام؛  می گفت مادر داغ  دیده لکه ای سیاه برقلب ش می نشیند که پاک نمی شود. پس مادر داغ دیده دیگر شاد نیست اما با خدای خود نجوا دارد. خدا ی او و خدای رئیس قوه قضا یکی است؟
رئیس قوه قضا ئیه چه خواهد گفت وقتی که پی ببرد که قلدران بی تدبیر  به جای کلاه  باز سر  آوردند .آنها میدانند که اگرسر آورند توبیخ جدی در کار نیست. چون  مصلحت حکومت این است که  غلامان وفا دار را نگهبان باشد حالا یک نفر مرد  که مرد؛ او که برای نظام نقشی نداشته است . اگر از نیروهای ما کسی برفرض خطایی کرده باید   هوایش را داشته باشیم. این جمله را نگارنده از امنیتی ها بارها شنیده ام .
سالهاست این ملک را  چنین تدبیر کرده اند ومردم را چنین سیاست می کنند و ادعای عدل علی هم دارند.راستی جواب مادر ستار را چه می دهند؟
زمان می گذارد، این جنایت کاران کارنامه ظلم را قطور تر می کنند، مصلحت حکومت داری خطرناک می شود و زندگی ملتی در آن می افتد. اما عدالت خواهی در جایی خود را نشان خواهد داد. در حال حاضر با همدری با با مادر و خواهر ستار و زنده نگه داشتن یاد او.
ملت  با گرامی داشت خاطره ستارها و دیگرانی دیگر که در شکنجه جان سپردند، روزی عدالت را منصفانه و دور از انتقام کور اجرا خواهد کرد و ستارها با عمل شان مشعل این راه و نوید آن روزهستند.
 

۱۳۹۱ آبان ۱۹, جمعه

خون ستار ها پایمال نمی شود

ستار بهشتی، وبلاگ نویس ۳۵ ساله ۷ آبان ماه در منزل مسکونی اش در رباط کریم بازداشت و روز سه شنبه خبر مرگ او ابتدا از سوی سایت کلمه منتشر شد، سپس مادر و عموی او در مصاحبه با "روز" اعلام کردند که از سوی پلیس فتا از آنها خواسته شده برای تحویل گرفتن جسد فرزندشان به پزشکی قانونی کهریزک مراجعه کنند.
عموی ستار بهشتی در عین حال امیدوار بود که خبر مرگ برادرزاده اش صحت نداشته باشد: "آرزوی قلبی ما این است که دروغ باشد که بگویند فقط میخواستند ما را اذیت کنند و آزارمان دهند و او زنده باشد. آرزوی ما این است که برویم و ستار را سالم ببینیم و بگویند که خبر مرگ تنها برای آزار خانواده بوده و بگویند اینکه از ما خواستند قبر تهیه کنیم یک شوخی بوده."
اما تلفن خانواده آقای بهشتی را مردی پاسخ میدهد که خبر مرگ را تکذیب می کند و از اعتصاب غذای ستار بهشتی و بستری بودن او در بیمارستان می گوید. این مرد که خود را داماد خانواده معرفی می کند می گوید برادر همسرش در بیمارستان است. او اما بیش از این توضیحی نمیدهد و تلفن را قطع می کند.
وب سایت کلمه اما از تهدید خانواده ستار بهشتی خبر داده و به نقل از یک منبع موثق در پزشکی قانونی کهریزک نوشته جنازه جوانی که بر اثر شکنجه کشته شده بود، دیشب در این محل بوده است.
براساس گزارش این وب سایت "ماموران امنیتی خانواده ستار بهشتی را تهدید کرده اند که حق ندارند در زمان تغسیل جنازه او حضور داشته باشند. ماموران گفته اند که خودشان کار شست و شوی جنازه را انجام خواهند داد. یک منبع مطلع دیگر هم از مسئولان پلیس فتا نقل کرده که ستار بهشتی طاقت بازجویی ها را نداشته! و به این خاطر درگذشته است.. "
هیچ یک از نمایندگان مجلس حاضر نیستند مسئولیت تایید یا تکذیب این خبر را برعهده بگیرند. دو عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در تماس "روز" تنها می گویند که این مساله در کمیسیون امنیت ملی مجلس مطرح شده و در دست بررسی است. یکی از این نماینده ها می گوید: در همین زمینه در کمیسیون امنیت ملی مجلس جلسه داشتیم و قرار است مسئولان پلیس فتا با حضور در کمیسیون در این زمینه توضیح دهند.
و در میان سکوت مسئولان قضایی و امنیتی جمهوری اسلامی، الستر برت، معاون بخش خاورمیانه و شمال آفریقای وزارت امور خارجه بریتانیا، ضمن ابراز نگرانی از گزارشهایی درباره احتمال جان سپردن ستار بهشتی در بازداشت، سو رفتار مسئولان با این بلاگر را محکوم کرده است.

الستر برت در بیانیه ای نوشته است: از این خبر که ممکن است ستار بهشتی، یک شهروند جوان ایرانی در بازداشت جان سپرده باشد سخت ناراحت شدم. به نظر می‌رسد که تنها جرم بهشتی ابراز عقایدش در فضای اینترنت و حمایت از دفاع از حقوق بشر بوده باشد. متاسفانه شاهد موارد بسیاری بوده‌ایم که ایرانیان صرف داشتن عقاید و فعالیتهایی اینچنین بازداشت شده و مورد بدرفتاری قرار گرفته‌اند. در صورتی که این گزارش صحت داشته باشد، این رخداد نمونه دیگری است از اقدامات شرم‌آور حکومت ایران در جهت سرکوب آزادی بیان در بین شهروندان این کشور. مقامات ایرانی در تأمین صحت و سلامت بهشتی در زندان مسئولیت کامل داشته‌اند و از این رو از ایران می‌خواهم که سریعاً مشخص کند چه بر سر او آمده است.